RAKETA 11 / Cestování

Obálka: Michal Bačák // Listovačka


V čísle o cestování se vypravíme po krajích českých i do vzdálených koutů světa. Děti se mohou těšit na cestu časem kolem světa, originální dopravní prostředky, 10 nejdůležitějších pravidel na cesty, slovní hry pro zkrácení dlouhé chvíle, bludiště Orient Express či vystřihovánku lokomotivy a parníku.

Koupit

RAKETA 11

časopis pro děti chytrých rodičů

 

Prázdninové číslo má podtitul CESTOVÁNÍ a vypravíme v něm po krajích českých i do vzdálených koutů světa. Děti se mohou těšit na cestu časem kolem světa, originální dopravní prostředky, 10 nejdůležitějších pravidel na cesty i anglický slovníček, slovní hry pro zkrácení dlouhé chvíle, bludiště Orient Express, recept na domácí tatranky či vystřihovánku lokomotivy a parníku. Dozvědí se, co je to bedekr, kam všude se dostali naši slavní cestovatelé a na výlet poletí do Splitu. Na čísle se vedle stálých autorů podíleli např. Kateřina Kynclová, Tereza Víznerová, Magda Andresová, Nikola Hoření, Pavel Ondruch nebo Petr Polák. Obálku nakreslil Michal Bačák.

 

Jako bonus pro předplatitele (který se dá koupit i samostatně) vychází třetí sešit mini Raketa s názvem DO VLAKU, jehož autorem je Nikkarin.

 

Raketa nabízí v tematických číslech komiksy, vystřihovánky, příběhy, recepty na vaření, tipy na výlety, zábavné i naučné úkoly, tajenky a hry pro děti od 5 do 10 let. Časopis, v němž není žádná reklama, sází na vizuální stránku, tvořivost i legraci, spolupracuje s mladými výtvarníky a autory z Česka i ze zahraničí.

www.raketa-casopis.cz

 

Vychází 4× ročně v nakladatelství Labyrint.

52 stran, velký formát 21x26 cm, celobarevný tisk, DPC 99,-

EAN 9772336588118

 


časopis RAKETA

RAKETA 37 / Čáry, kouzla, magie

Projekty

Daruj Raketu RAKETA  - časopis

Doporučujeme

LABSHOP kamenné prodejny Facebook Rakety