RAKETA 10 / Rock_n_roll

Obálka: Tomski&Polanski // Listovačka


V čísle o hudbě se děti dozvědí, kdo položil základy populární hudby, vystřihnou si Elvise a Tinu Turner, vyzkouší originální pohybovou hru, domalují plakát Beatles nebo vyrobí vlastní hudební nástroje. Spojovačka hudebních nosičů, punkové koktejly, popletená kapela, anglický obrázkový slovník.

Koupit

RAKETA 10

časopis pro děti chytrých rodičů

 

Jubilejní 10. číslo má podtitul ROCK’N’ROLL a věnuje se hudbě. Děti se dozvědí, kdo položil základy populární hudby, vystřihnou si Elvise a Tinu Turner, vyzkouší originální pohybovou hru, domalují plakát Beatles nebo vyrobí vlastní hudební nástroje. Nechybí ani spojovačka hudebních nosičů, punkové koktejly, popletená kapela a oblíbené komiksy. Nově jsme připravili anglický obrázkový slovník a na výlet jedeme do Londýna. Na čísle se podíleli vedle stálých autorů dále Márdi (vypsaná fiXa), Kittchen, Jiří Franta, Jana Šrámková, Patrik Antczak a Petr Sís. Obálku nakreslila dvojice Tomski&Polanski.

 

Raketa nabízí v tematických číslech komiksy, vystřihovánky, příběhy, recepty na vaření, tipy na výlety, zábavné i naučné úkoly, tajenky a hry pro děti od 5 do 10 let. Časopis, v němž není žádná reklama, sází na vizuální stránku, tvořivost i legraci, spolupracuje s mladými výtvarníky a autory z Česka i ze zahraničí.

www.raketa-casopis.cz

 

Vychází 4× ročně v nakladatelství Labyrint.

52 stran, velký formát 21x26 cm, celobarevný tisk, DPC 99,-

EAN 9772336588101


časopis RAKETA

RAKETA 37 / Čáry, kouzla, magie

Projekty

Daruj Raketu RAKETA  - časopis

Doporučujeme

LABSHOP kamenné prodejny Facebook Rakety