Právě vychází - Zóna

Zapomeňte na severskou detektivku, nejdrsnější příběhy se odehrávají v Gemeru! Neboli v Zóně, tajuplném prostoru mezi Rimavskou Sobotou a Londýnem, kam svůj nový komiksový příběh umístil Daniel Majling, autor kultovního komiksu RUDO.

Daniel Majling: Zóna

komiks

Zapomeňte na severskou detektivku, nejdrsnější příběhy se odehrávají v Gemeru! Neboli v Zóně, tajuplném prostoru mezi Rimavskou Sobotou a Londýnem, kam svůj nový komiksový příběh umístil Daniel Majling, autor kultovního komiksu RUDO. A jak už jsme u něj zvyklí, pátrání po záhadně ztraceném kamarádovi bude probíhat ruku v ruce s hledáním pravdy, smyslu života a místa člověka ve vesmíru… Když k tomu ještě připočteme téma islámského terorismu, tajných vládních operací a všudypřítomný černý humor, máme tu další třaskavě zábavnou směs, která zaujme každého, kdo má rád inteligentní a provokativní literaturu.

 

Ze slovenštiny přeložil Ondřej Kavalír.

176 stran, formát 190 × 250 mm, vazba V4, 345 Kč

ISBN 978-80-88378-00-6

 

 

Daniel Majling (1980) je dramatik a spisovatel. Narodil se ve středoslovenské Revúci. Absolvent VŠMU. Na svém kontě má spolupráci s divadlem Andreja Bagara v Nitře, se Slovenským národním divadlem v Bratislavě a Dejvickým divadlem v Praze. V nakladatelství Labyrint mu česky vyšel dnes již kultovní komiks RUDO (2014, slovensky 2019), který obdržel cenu Muriel za nejlepší překladový komiks roku. Jako prozaik debutoval povídkovou sbírkou RUZKÁ KLAZIKA (2017, česky 2018), která byla nominována na cenu Anasoft Litera a zároveň získala cenu v soutěži Nejkrásnější knihy České republiky. Autorovým zatím posledním knižním počinem je komiks ZÓNA (2018, česky 2020).''

časopis RAKETA

RAKETA 37 / Čáry, kouzla, magie

Projekty

Daruj Raketu RAKETA  - časopis

Doporučujeme

LABSHOP kamenné prodejny Facebook Rakety