RAKETA 36 / Divadlo

Obálka: Viktor Svoboda // Listovačka


Jak se hrálo divadlo od pravěku a proč je improvizace bez scénáře senzační. Kdo všechno se podílí na divadelní inscenaci a jak přišli na svět Spejbl s Hurvínkem. Vyrobíte si papírové loutky k Tyjátru Rakéto a zjistíte, co je na taháku divadelní etikety.

Koupit

RAKETA 36

Téma: DIVADLO

 

Jak se hrálo divadlo od pravěku a proč je improvizace bez scénáře senzační. Kdo všechno se podílí na divadelní inscenaci a jak přišli na svět Spejbl s Hurvínkem. Vyrobíte si papírové loutky k Tyjátru Rakéto a zjistíte, co je na taháku divadelní etikety. Najdete rozdíly v japonském divadle kabuki i nezvané hosty v divadelní šatně. Jarmil s Petkou půjdou na kouzelnické číslo a dr. Racek vysvětlí, co je to pantomima. Jója a Meli navštíví nový cirkus a detektiv Lou Davý vypátrá, kam zmizely lístky na představení světlušek. Obálku nakreslil Viktor Svoboda.

 

Raketa vychází 4× ročně v nakladatelství Labyrint

ve spolupráci s neziskovou organizací RAKETA dětem z.s.

Časopis neobsahuje žádnou reklamu a je určen zejména dětem od 6 do 12 let.

 

52 barevných stran, 125 Kč

EAN 9772336588361

www.raketa-casopis.cz

 

 RAKETA mini 13 / MALÝ DIVÁK

Příručka pro malé návštěvníky divadel. Wilda vám vysvětlí, co je to jeviště a program. Co si obléknout na sebe, kdy se posadit a kam. Jak je to s občerstvením a kdy se může tleskat. Pracovní sešit se spoustou hravých úkolů nakreslila Johana Švejdíková.

''


časopis RAKETA

RAKETA 37 / Čáry, kouzla, magie

Projekty

Daruj Raketu RAKETA  - časopis

Doporučujeme

LABSHOP kamenné prodejny Facebook Rakety