Děti darují radost a prázdninovou RAKETU dětem

Akce DARUJ RAKETU, která probíhala během května a června 2017, si dala za cíl naučit malé děti vnímat potřeby svého okolí a kreativně vyjádřit a obhájit vlastní volbu a nápady. A podařilo se!

 

Akce DARUJ RAKETU, která probíhala během května a června 2017, si dala za cíl naučit malé děti vnímat potřeby svého okolí a kreativně vyjádřit a obhájit vlastní volbu a nápady. A podařilo se! Díky řadě krásných obrázků a příběhů, které jsme obdrželi, putuje více než tisíc prázdninových čísel časopisů RAKETA do všech koutů České republiky i na Slovensko. Vedle individuálních darů pro šikovné kamarády, sourozence nebo spolužáky se malí čtenáři rozhodli udělat radost také dětem v institucích, jako jsou dětská psychiatrická nemocnice, dětské oddělení nemocnice, dětský domov, mobilní hospic nebo zařízení fondu ohrožených dětí.

Děkujeme za všechny básničky, nádherné pestrobarevné obrázky, videa, keramická srdíčka a příběhy plné dětské upřímnosti a nezkaženosti. Bez nich by projekt DARUJ RAKETU vlastně vůbec nefungoval. Děkujeme také rodičům a vnímavým učitelům na základních školách, kteří dětem naslouchají, hovoří s nimi a vedou je k dobročinnosti. Vidíme, že to, co děláme společně, má smysl. A teď hurá na prázdniny!

Celá tisková zpráva včetně ukázek ze zaslaných žádostí zde.

Daruj RAKETU

časopis RAKETA

RAKETA 37 / Čáry, kouzla, magie

Projekty

Daruj Raketu RAKETA  - časopis

Doporučujeme

LABSHOP kamenné prodejny Facebook Rakety