RAKETA 04 / Náladové číslo

Obálka: Nastia Sleptsova // Listovačka


Čtvrté číslo s podtitulem Náladové se vedle nálad, pocitů a všeho, co je ovlivňuje, zaměřilo také na barvy. Děti si vytvoří kolotoč nálad, dočtou se o temperamentu, svátcích mrtvých či barevných obdobích slavných malířů. Naučí se překonat strach nebo zachytit nálady ve výrazu obličeje. Nebude chybět ani deset tipů pro pozvednutí nálady.

RAKETA 04 / Náladové číslo

Časopis pro děti chytrých rodičů

Čtvrté číslo s podtitulem Náladové se vedle nálad, pocitů a všeho, co je ovlivňuje, zaměřilo také na barvy. Děti si vytvoří kolotoč nálad, dočtou se o temperamentu, svátcích mrtvých či barevných obdobích slavných malířů. Naučí se překonat strach nebo zachytit nálady ve výrazu obličeje. Nebude chybět ani deset tipů pro pozvednutí nálady. Obálku vytvořila ukrajinská výtvarnice Nastia Sleptsova. 

Tematická čísla nabízejí komiksy, vystřihovánky, příběhy, recepty na vaření, tipy na výlety, zábavné i naučné úkoly, tajenky a hry pro děti od 5 do 10 let. Časopis, v němž není žádná reklama, sází na vizuální stránku, tvořivost i legraci a spolupracuje s mladými výtvarníky a autory z Česka i ze zahraničí. Vychází 4× ročně v nakladatelství Labyrint.

44 stran + obálka, velký formát 21x26 cm, celobarevný tisk, DPC 99,- EAN 9772336588040


časopis RAKETA

RAKETA 37 / Čáry, kouzla, magie

Projekty

Daruj Raketu RAKETA  - časopis

Doporučujeme

LABSHOP kamenné prodejny Facebook Rakety